Salutació del batle

Antoni Servera Servera


Apreciats veïnats i veïnades,

Mitjançant l'oportunitat que ens ofereix Internet, vull saludar-vos i donar-vos la benvinguda com a batle en aquesta web del nostre Ajuntament.

En aquest espai podreu trobar tota la informació sobre el nostre municipi: activitats del consistori; documentació i normativa d'interès; notícies, programació cultural, esportiva i de lleure; cursos; mercats i fires, i tots aquells aspectes que puguin ser del vostre interès.

Amb ganes d'incentivar la participació ciutadana, d'oferir-vos tota la informació municipal i d'obrir-vos les portes de bat a bat de l'Ajuntament, cada dia feim feina per adaptar aquesta pàgina web a les necessitats de totes les persones que resideixen a Son Servera. En definitiva, una passa més per acostar-nos a tots els veïnats i a totes les veïnades, per escoltar-vos i per establir un canal de comunicació efectiu, a més d'aprofundir en les possibilitats que ens ofereixen les noves tecnologies per apropar l'Administració local a la gent.

Si no sou de Son Servera, esper que la informació que hi trobeu us animi a visitar el nostre patrimoni cultural, etnològic, mediambiental i paisatgístic.

Aquí us esperam per gaudir-ne tos plegats!


Atentament,

Antoni Servera Servera
Batle de Son Servera


 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es