Cala Millor ja llueix un any més la Bandera Blava

Cala Millor ja llueix un any més la Bandera Blava
Avui els representants municipals han hissat la bandera a la platja.

Aquest dilluns, 2 de juliol, els representants del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar han hissat la Bandera Blava a la platja de Cala Millor. Un any més, les platges dels municipis de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar han obtengut la distinció de la Bandera Blava que atorga la Fundació per a l'Educació Ambiental (FEE) i que reconeix el compliment dels criteris de legalitat, sanitat, neteja, seguretat i informació mediambiental. Enguany les platges que han obtengut la distinció són es Ribell - sa Marjal, Cala Millor (Son Servera i Sant Llorenç) i sa Coma.

A l'acte d'avui, on s'ha hissat la bandera a Cala Millor, hi han assistit els regidors de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç, Margalida Vives i Nicolau Bordal respectivament, el Sr. José Marcial Rodríguez, gerent del Consorci, altres representats municipals i representants dels hotelers de la zona.

Ambdós regidors han volgut remarcar l'esforç que es fa any rere any per aconseguir aquest distintiu, i és que cal recordar que la Bandera Blava promou i reconeix els esforços públics i ciutadans per acomplir els criteris exigits de legalitat, accessibilitat, sanitat, educació ambiental, neteja i seguretat.

Les distincions de Bandera Blava s'atorguen internacionalment des del 1987. Cala Millor ha obtengut aquesta bandera en 28 ocasions des que el 1989 en va rebre la primera.


Data de publicació: 03/07/2018

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es