Cala Millor instal·la un HISUNPOINT per oferir informació sobre la millor protecció davant el sol segons el dia i les característiques de cada pell

Cala Millor instal·la un HISUNPOINT per oferir informació sobre la millor protecció davant el sol segons el dia i les característiques de cada pell
L'Ajuntament de Son Servera ha estat pioner a implantar aquest innovador sistema que pretén potenciar la protecció de les persones usuàries enfront dels rajos ultraviolats.

La platja de Cala Millor compta ja, instal·lat al passeig Marítim, amb un punt HISUNPOINT. Un concepte de prevenció únic al món que incorpora l'última tecnologia per al diagnòstic de la pell. Aquest projecte, que forma part d'una borsa de millores que es duen a terme aquest any a les platges de Son Servera, pretén conscienciar sobre la necessitat de protegir la pell dels efectes nocius de la radiació.

Es tracta d'una pantalla digital interactiva dotada d'un programa, únic al mercat, capaç de detectar el fototipus de pell de cada persona, connectar-se a la radiació ultraviolada del moment i lloc i informar després la persona usuària de les mesures que ha de prendre per gaudir del sol sense conseqüències. El sistema realitza un estudi personalitzat i atorga recomanacions de protecció segons cada cas i situació. A més, el projecte inclou uns semàfors solars que informen amb un codi de colors sobre les diferents categories d'exposició i els seus riscos de radiació.

Marga Vives, regidora de Turisme, departament des d'on s'ha apostat per aquest projecte, assegura que "És un sistema que pretén facilitar a cada persona la manera de protegir-se enfront d'un factor tan perillós com els rajos ultraviolats; d'aquesta manera volem cuidar la salut de tots els que visitin la nostra platja. El sistema ens permetrà també conèixer la satisfacció de les persones usuàries en relació amb els serveis que s'ofereixen a la platja." I és que des de la mateixa pantalla s'informarà també de la destinació Cala Millor i es podran respondre enquestes per valorar-la.

El projecte, dissenyat per una empresa de l'illa, compta amb el patrocini de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).


Data de publicació: 12/07/2018

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es