L'Ajuntament de Son Servera exposarà als ciutadans la situació actual de la mobilitat al municipi

L'Ajuntament de Son Servera exposarà als ciutadans la situació actual de la mobilitat al municipi
El diagnòstic de la situació, realitzat per una empresa externa, serà exposat al públic el pròxim 13 de novembre en un acte on també s'escoltaran propostes veïnals.

L'Ajuntament de Son Servera ha elaborat, a través de la consultoria de mobilitat i transport CINESI, un extens estudi de reordenació del trànsit en el nucli de Son Servera.

Un estudi on s'ha analitzat la situació actual de mobilitat del municipi, especialment al voltant de la zona ACIRE de la plaça de Sant Joan i l'accés a la zona alta del nucli urbà. A partir d'aquest, s'han diferenciat els punts forts i els febles del model actual i s'ha pogut crear un diagnòstic. La intenció del consistori amb aquesta iniciativa és poder actuar en els punts més problemàtics i implementar actuacions de millora que podrien millorar la situació.

Per donar a conèixer aquesta situació i per tal que tota la gent que vulgui pugui aportar la seva proposta sobre la mobilitat del municipi, l'Ajuntament vol exposar el diagnòstic al públic el pròxim dimarts 13 de novembre a les 17 h al Teatre Municipal La Unió.

En aquest acte, els tècnics encarregats del projecte n'explicaran les conclusions i es farà també un torn de propostes ciutadanes. Aquestes propostes seran recollides i estudiades tant pel grup consultor com pel consistori, per si fossin possibles implementar-les en endavant.

A més, també es facilitarà l'accés mitjançant un codi QR a un qüestionari segmentat sobre el tema i es proposaran altres vies d'interacció amb el consistori per tal que tothom pugui deixar la seva idea sobre mobilitat municipal.

Des de l'Ajuntament animam tots els veïnats i totes les veïnades a participar d'aquesta iniciativa i a donar la vostra opinió en un tema tan important i transcendent per al nostre poble.


Data de publicació: 31/10/2018

 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es