SonServeraClown 2022

Cartell SonServeraClown 2022

La Carta del SonServeraClown

Festival de circ i d'animació, de teatre i màgia... i molt d'humor!
Espectacles per a totes les edats, de 0 a 100 anys!

el Menú del clown!

APERITIU...

 • Diumenge 1 de maig a les 18 h a la plaça des Mercat
  Circ, música. COL·LECTIU FRENÈTIC (València): SAVE THE TEMAZO
  Entrada gratuïta

Segons el diccionari, un temazo són "Aquells estímuls sonors i musicals que fan vibrar el cos i la ment desfermant intenses emocions". I això aconsegueix aquest espectacle! Un espectacle de gran format amb grans números de circ molt espectaculars, en què 6 artistes es pengen d'un pòrtic de 10 m d'alçada: trapezi volant, bots impossibles, roda cyr, dansa vertical, cèrcol aeri i sobretot molt d'humor com a reivindicació per salvar els millors temes musicals de tots els temps i que durant l'espectacle punxa un DJ en directe!


ENTRANT...

 • Dimarts 3 de maig a les 18 h al pati de darrere del Centre Cívic de Cala Millor
  Animació infantil. CONTE CONTAT (Mallorca): FANTASY SHOW
  Entrada gratuïta

El nou show de Conte Contat i Nabil Canyelles! Juntament amb els seus personatges muppets ens contaran grans històries de dracs, fades i monstres de colors, en un espectacle complet de teatre, música i màgia per a tota la família!


PRIMER PLAT...

 • Diumenge 8 de maig a les 18 h al Teatre La Unió
  Teatre, il·lusions i màgia. ADRIÁN CONDE (Argentina): RECUERDOS
  (Espectacle familiar de teatre, màgia i il·lusions per a totes les edats, grans i petits, recomanat a partir de 6 anys.)
  Entrada: 5 €

Mejor Espectáculo para la Infancia Premios Oh! 2022
Mejor Escenografía Premios Oh! 2022
Marcelino s'ha convertit en un expert col·leccionista de records: són el seu gran tresor i els guarda, ordena, classifica, cuida i protegeix, per tal de rememorar els bons moments de la seva vida: aquells instants d'alegria, de rialles i de felicitat. Un espectacle ple de tendresa i sensibilitat, on d'una calaixera màgica van apareixent tots aquests records! La seva obsessió ens fa riure i la seva fragilitat ens emociona. Un espectacle únic arribat d'Argentina, un regal per a la vista i les emocions!

SORBET...

 • Dimarts 10 de maig a les 18 h al pati de darrere del Centre Cívic de Cala Millor
  Animació infantil. Coma 14 (Mallorca): LA XEF PIPA

La xef Pipa estrena programa de televisió! Ho té tot a punt: el plató de gravació, la cuina preparada, el menú dissenyat... Però, i el seu ajudant, on és? El pobre tècnic de llums, un manetes que sap fer de tot i no sap fer de res, haurà d'ajudar la xef a salvar l'estrena del seu programa... Ho aconseguirà?

SEGON PLAT

 • Dissabte 14 de maig a les 18 h a l'Església Nova
  Música clown. LA CLOWNÈTICA, la banda de Sonrisa Médica! (Mallorca)

La Clownètica, una banda amb 27 anys d'experiència, utilitza la música i l'humor com a eines terapèutiques a tots els hospitals públics de les Illes Balears de la mà de Sonrisa Médica. Un espectacle complet, divertit i emocionant en el qual combinen les seves cançons més populars amb jocs participatius, màgia i clown. Un show musical en què les pallasses i els pallassos de Sonrisa Mèdica es reuneixen per convidar-nos a reviure els sentiments i els somriures que ens acompanyen en aquesta muntanya russa d'emocions que és la vida!

POSTRES I CAFÈ...

 • Diumenge 15 de maig a les 19 h al Teatre Municipal La Unió
  Monòleg d'humor per a joves i adults.
  Yllana i Rafa Maza (Madrid): FABIOLO CONNECTION: Match to the Future
  Entrada: 10 €

Després de l'èxit de l'any passat, ens torna a visitar el pijo Fabiolo amb un nou espectacle encara més divertit i hilarant per explicar-nos les seves aventures més fashions en terres àrabs!

Torna¿ el fatxenda més fatxenda de la jet set! El fatxenda més irreverent dels cinc continents torna per a explicar-nos el seu periple pels Emirats. Fabiolo és contractat per a fer classes de tennis a la filla del xeic d'un poderós emirat àrab. Subjugat per una atmosfera de mil i una nits, el nostre fatxenda preferit descobrirà el sentit de la vida i de les prospeccions petrolíferes, convertint-se ell mateix en profeta de l'èxit i del bon gust. Estàs fart de ser un looser? Vols ser per fi ser un winner? Fabiolo t'espera amb la seva raqueta¿ Només necessita les teves pilotes¿ de tennis.

Durada:  de l'1 al 15 de de maig de 2022

 

 

Descàrrega d'arxius

Descargar archivo

Programa SonServeraClown 2022
Tipus d'arxiu:PDF

 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies