Salutació del batle

Jaime Servera Lliteras


Estimats ciutadants i ciutadanes de Son Servera.

M'alegra dirigir-me a vosaltres en qualitat de nou Batle del nostre estimat municipi. Me diuen Jaume Servera Lliteras, tenc 49 anys i assumeixo amb gran honor i responsabilitat aquest càrrec.

Com a Batle, em compromet a ser un líder proper a la gent, escoltant les seves necessitats i treballant incansablement per millorar la qualitat de vida a Son Servera. El meu enfocament se centra en la participació ciutadana, la transparència i la col·laboració per construir un futur pròsper i sostenible per a tots.

Amb una llarga història a la nostra comunitat, entenc la riquesa de la nostra diversitat i la importància de preservar les nostres tradicions mentre avancem cap a un desenvolupament equitatiu. La meva administració es guiarà per valors d'integritat, inclusió i eficiència en la gestió pública.

Junts, farem front als reptes, aprofitarem les oportunitats i construirem un Son Servera més fort i cohesionat. Estic aquí per servir-vos i treballar en conjunt per fer del nostre municipi un lloc encara millor per viure.

Agraesc la confiança que heu dipositat en mi i estic ansiós de col·laborar amb tots vosaltres en aquesta nova etapa.

Atentament,


Jaime Servera Lliteras


Batle de Son Servera


 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies