ADN CAN

ADN CAN


L'Ajuntament de Son Servera ha posat en marxa la tecnologia més innovadora per a satisfer una de les més impotants demandes socials: acabar amb la brutor als carrers provocada pels excrements dels cans.

Per això, s'ha implementat el sistema CAN ID. Està basat en un xip de 128 marcadors independents informàtics pels pols de pes Polimorfisme de nucleòtids senzills coneguts com SNPs (Polimorfisme de Nucleòtic Individual). La combinació d'aquests 128 marcadors permet obtener un perfil genètic únic i exclusiu per a cadascun dels individus.

El cens es realitzarà a partir de mostres de sang o saliva extretes pels veterinaris autoritzats del municipi. A tots els cans censats genèticament se'ls proporcionarà una xapa identificativa, essemt aquesta una mostra de civisme del propietari del ca.

Amb tot, l'Ajuntament de Son Servera pretén:

  • Millorar la qualitat i neteja dels carrers.
  • Minimitzar el nombre de cans perduts.
  • Obstaculitzar el robatori de cans.
  • Organitzar i estructurar la vida animal per gaudir-ne de manera saludable.

Si vols censar la teva mascota, has d'emplenar la instància de Sol·licitud d'inscripció al cens ADN CAN. A continuació, i després d'haver fet l'ingrés bancari al número que t'indicarem, hauràs de dirigir-te al veterinari autoritzat amb el justificant de l'ingrés, qui realitzarà l'extracció de la mostra.


 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies