Mostra de cuina de Mallorca

Mostra de cuina de Mallorca


La Mostra de Cuina de Mallorca és un projecte de Restauració Mallorca CAEB que consisteix en la confecció de vàries rutes gastronòmiques per diverses zones de l'illa de Mallorca per a promocionar el sector de la restauració i el consum de productes locals. Cada ruta té una durada de 4 dies, de dijous a diumenge, repartides entre els mesos de maig, juny i juliol de 2022.

És una iniciativa que esdevé per donar un impuls a un sector que necessita recuperar- se urgentment i que passarà per diferents punts de l'illa.

Des de la Regidoria de Comerç s'ha aconseguit que Son Servera sigui el referent gastronòmic de la ruta del Llevant on hi participaran restaurants dels municipis d'Artà, Capdepera, Son Servera, Sant Llorenç i Manacor, i se celebrarà del 02 de juny al 05 de juny.

Així, l'acollida d'aquesta Mostra suposarà pel municipi uns dies de festa amb concerts, cercaviles, promocions...

La participació en la Mostra de Cuina de Mallorca està oberta a tots els restaurants, que hauran d'elaborar menús segons les bases proposades i fer la seva inscripció a través del formulari que es troba a la web: www.mostradecuinademallorca.com

Des de Comerç convidam els restaurants del municipi que participin d'aquesta iniciativa i preparin un o dos menús per atreure a visitants aprofitant l'ocasió que suposarà donar a conèixer el seu establiment i la seva cuina.

Una vegada tancades les inscripcions, el públic podrà consultar els establiments participants en cada ruta i el seu menú en la web www.mostradecuinademallorca.com


 

 

Descàrrega d'arxius

 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies