imagen

Qualitat en destinacions

Logo SICTED


L'Ajuntament de Son Servera s'ha adherit a un programa per implantar el Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (Sicted), en col.laboració amb la Conselleria de Turisme i Treball del Govern de les Illes Balears. El municipi serverí es converteix així en una de les cinc primeres localitats a sumar-se al projecte. Pollença, Artà, Alcúdia i aquest any Sant Llorenç a més de Son Servera, són els pobles mallorquins que ofereixen a les empreses que cobreixen als seus municipis la possibilitat de millorar la seva qualitat de cara al turisme a través d'aquest sistema.

SICTED és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per l'Institut de Turisme d'Espanya (Turespaña) i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, Femp, que treballa amb empreses i serveis turístics fins a 28 oficis diferents, amb l'objectiu últim de millorar l'experiència i satisfacció del turista.

Es tracta d'una metodologia que proporciona un sistema integral i permanent de gestió de la qualitat en una destinació turística amb una nova concepció dels resultats esperats, un enfocament cap a la millora contínua i una actitud de recuperació i posada en valor dels recursos i del espai.

Ofereix a les empreses i serveis turístics adherits un pla de formació, visites d'assistència tècnica per part d'assessors homologats, tallers col.lectius, grups de treball que desenvolupen propostes de millora per a la destinació i avaluacions que contrasten l'adequació de l'empresa i servei als estàndards de qualitat. Tot això culmina en l'obtenció del distintiu Compromís de Qualitat Turística.

Aquest s'atorga a les empreses i serveis turístics que han acreditat el compliment dels requisits fixats. És un reconeixement a l'esforç i compromís amb la qualitat i la millora contínua, alhora que distingeix a l'establiment davant la competència. El distintiu té validesa biennal, encara que està condicionat a una avaluació anual de seguiment.


 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies