Esports

Camp de futbol


Un dels objectius de l'Ajuntament de Son Servera, per mitjà de la Regidoria d'Esports, és impulsar els hàbits saludables i fomentar l'esport entre la població del municipi, tant de les disciplines minoritàries com dels esports més majoritaris.

Per tal d'aconseguir aquest objectiu, la Regidoria compta amb les Escoletes Esportives Municipals, una oferta variada d'activitats que gaudeix d'una gran acceptació. A més, també s'organitzen d'altres esdeveniments i activitats esportives, o se'ls dóna suport, per tal de consolidar-les i reconèixer-les com es mereixen.

Perquè augmenti la pràctica esportiva en el nostre municipi; perquè cada vegada siguin més les persones que inclouen en els seus hàbits de vida l'activitat física, la qual cosa sens dubte millorarà la seva qualitat de vida i la seva salut; perquè totes aquestes persones practiquin la modalitat esportiva que més els agradi, en les millors condicions possibles; en definitiva, per augmentar el nivell de satisfacció de la ciutadania, l'Ajuntament, a través de la seva àrea d'Esports, continuarà treballant i posant tots els mitjans que tengui al seu abast per aconseguir-ho. I per aconseguir tots aquests objectius ajuda molt tenir unes instal·lacions adequades com les que tenim, que permeten la pràctica d'esports en bones condicions.


 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies