La platja de Cala Millor compta amb una longitud de més de dos quilòmetres i una amplada de cinquanta metres, amb una arena fina i neta, i amb un desnivell del 4%.
La bellesa de la platja, enrevoltada per un entorn natural privilegiat, les aigües netes i cristal·lines, i els serveis de què disposa, han contribuït perquè durant els darrers set anys la UE l'hagi guardonat amb la bandera blava.
La platja de Cala Millor està situada al llevant de l'illa de Mallorca i pertany als municipis de Sant Llorenç des Cardassar i de Son Servera, a uns 60 km de Palma i 20 Km de Manacor.
És un dels nuclis turístics més importants de Mallorca i que ha sofert un desenvolupament més marcat els darrers anys, d'ençà l'expansió turística de finals d'anys 50. Cada estiu rep turistes d'arreu d'Europa, sobretot d'Alemanya i Anglaterra.
A banda de sol i platja, Cala Millor compta amb molts d'altres recursos d'oci i temps lliure, com ara llargues passejades a peu o amb bici, excursions a peu o amb cavall, possibilitat de practicar diversos esports (tennis, golf, esquaix, bowling, windsurf, vela, submarinisme, pesca...), o visitar el safari més gran de Mallorca, on hi ha varietat d'espècies, sobretot africanes, que permetran als més petits gaudir d'una estona molt divertida.
Una altra activitat peculiar i molt atractiva és la Regata Internacional de Globus Aerostàtics, que cada any se celebra a finals d'abril i que converteix el cel en una explosió multicolor, amb la participació de més de 50 globus procedents d'una quinzena de països.
Els voltants de Cala Millor conserven encara el caràcter mediterrani de les cales naturals d'antuvi, com la Costa dels Pins, amb platges naturals i el seu reconegut camp de golf; el Port Nou i Port Vell, zones residencials amb petites cales verges; Cala Bona, típic port mariner mediterrani; i a la zona de Sant Llorenç cal destacar la Punta de n'Amer, zona natural declarada Àrea Natural d'Especial Interès, on s'erigeix una torre de vigilància del segle XVII que domina tota la badia de Cala Millor.