imagen

Cala Bona

Roques a Cala Bona

La platja de Cala Bona té una longitud de 550 metres i 9 metres d'amplada

D'antuvi, al port de Cala Bona vivien una dotzena de pescadors amb les seves famílies, dedicats a la pesca com a únic mitjà de vida. A prop tenien els seus llaüts ancorats en un port natural i, a damunt les roques, els vivers de llagostes. Als voltants, hi havia la fonda de Can Cupa, construïda l'any 1924. Encara no hi havia llum elèctric i a les nits, amb el llum d'un Petromax, els pescadors i estiuejants jugaven a dòmino i parlaven de les seves coses sota el tendal de pi de la fonda. Al cap d'uns anys, la fonda es convertí en l'hotel Cala Bona, i l'increment progressiu del turisme provocà en endavant un creixement excessiu d'establiments turístics a Cala Bona, així com l'ampliació del port per donar cabuda a les barques de pesca i d'esplai.

Com a punt informatiu de l'Ajuntament, s'hi manté el servei d'ajuda i informació de la Policia Local, de l'Oficina de Turisme i del Centre Cívic de Cala Millor.

El 16 de juliol és la festa de la patrona de Cala Bona i dels pescadors, de la Mare de Déu del Carme, en què totes les embarcacions adornades surten a la mar per honorar-la.

La platja de Cala Bona té una longitud de 550 m i 9 m d'amplada. Compta amb serveis de primers auxilis. A més, abans d'arribar al moll, hi ha encara tres cales artificials més. Des del port es pot contractar una excursió en vaixell que permet observar el fons marí i, a més, altres excursions per bussejar o fer snorkelling. A prop de Cala Bona també podem trobar d'altres caletes i platges verges, més tranquil·les i que defugen la massificació turística, com ara sa Punta Roja, la Costa dels Pins, Port Verd, Port Nou i Port Vell.


 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies