Allotjaments turístics

Recollida selectiva porta a porta en allotjaments turístics

Els usuaris d'aquest servei s'han d'inscriure al servei de recollida porta a porta per a generadors singulars.

Per inscriure's, cal accedir al tràmit d'Adhesió a la recollida selectiva de residus porta a porta per a generadors singulars, ón podrà descarregar-se la sol·licitud que haurà d'omplir i posteriorment enregistrar-la a l'Ajuntament de Son Servera.

Horarios recogida alojamientos
  • Els allotjaments turístics han de disposar de contenidors propis per a realitzar la separació de les tres fraccions. L'ajuntament posa a la vostra disposició ferratines per a identificar els contenidors.
  • Els establiments turístics ubicats a la zona rústica no disposen de servei de recollida selectiva de residus i poden dur les seves fraccions al Parc Verd de Son Servera.
  • Us recordem que al contenidor de vidre únicament s'hi poden dipositar pots i botelles de vidre. Altres residus de vidre com plats, tassons, miralls, etc. s'han de dipositar al contenidor de rebuig. Igualment, al contenidor d'envasos lleugers únicament s'hi poden dipositar envasos de plàstic, tetrabricks, envasos de llauna, etc. Els residus de plàstic que no siguin envasos s'han de dipositar al contenidor de rebuig.

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies