El segon mural del projecte d'art urbà "Color Millor" ja llueix a Cala Bona

El segon mural del projecte d?art urbà
La iniciativa continua embellint els carrers amb art dibuixant murals a zones degradades dels pobles.

El projecte artístic i cultural impulsat pel Consorci de Turisme de Cala Millor, format pels Ajuntaments de Son Servera i Sant Llorenç, i que pretén embellir els espais públics apropant l'art a tothom i ser també un al·licient de l'oferta turística del destí, ja ha inaugurat el segon mural de la primera fase d'aquesta iniciativa, que té previst fer-ne un total de cinc.

Així, dins el marc de les Festes de la Mare de Déu del Carme i patrona de Cala Bona, s'ha completat la segona obra de l'artista Sath. Un mural que s'ha titulat "Vaixell-a"; i que ens transporta al món pesquer que tant caracteritza al municipi.

Amb la idea de mostrar l'oferta de cada poble, en aquesta ocasió, la tradició i la imaginació s'han agafat de la mà i l'artista ha volgut representar la tradició pescadora amb la il·lusió infantil i ha dibuixat a dos infants pescant somnis. Després d'aquest, l'artista continuarà convertit els carrers en museus. Així, també en el marc de les seves festes d'estiu, sa Coma serà el següent destí.

Cal recordar que aquest projecte començà aquest any a Cala Millor i es té previst que la ruta segueixi i s'ampliï també a les zones d'interior del Consorci; Son Servera, Sant Llorenç i Son Carrió.


Data de publicació: 19/07/2018

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies