L'arribada i la màgia dels Reis d'Orient tanquen les festes de Nadal

L'arribada i la màgia dels Reis d'Orient tanquen les festes de Nadal
L'horabaixa de dia 5 de gener és un dels més màgics de l'any per als infants de tot el municipi. I és que els tres Reis d'Orient arriben per mar a Cala Bona i van fins a Son Servera en les seves carrosses.

Un gran vaixell guiat per l'estrella va entrar pel port devers les sis i mitja de l'horabaixa on ja les esperaven centenars de veïnats. Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar varen recórrer el carrer principal i es dirigiren cap a Cala Millor, on un altre bon grapat de gent els esperava ansiosos. Repartiren regals i seguiren el seu camí fins a Son Servera on la màgia d'aquesta nit va envair el poble i l'Església Nova, vestida per l'ocasió, acollia un gran betlem vivent organitzat per l'Associació Folklòrica de sa Revetlla que els Reis adoraren just arribar.

Més regals i l'il·lusió dels més petits que ben segur no dormiren gens, esperant els seus presents tancaren unes festes carregades d'emoció.

Les precampanades d'enguany foren un dels actes més destacats i que més públic replegaren. L'encesa de llums i el gran arbre que ha presidit la plaça tots aquests dies han estat molt ben acollits aquest any.

En definitiva unes festes familiars, d'alegria i de fer poble que han obert el 2020.


Data de publicació: 08/01/2020

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es