La destinació Cala Millor s'adhereix a la Xarxa d'Itineraris Solidaris de la Fundación Ventanas del Mundo

La destinació Cala Millor s'adhereix a la Xarxa d'Itineraris Solidaris de la Fundación Ventanas del Mundo
L'acord s'ha signat durat la fira de promoció turística FITUR, a Madrid.

El Consorci de Turisme de Sant Llorenç i Son Servera ha signat durant la seva estada a FITUR un acord amb la Fundación Ventanas del Mundo per tal que la destinació Cala Millor sigui part de l'itinerari de destinacions turístiques solidàries d'aquesta fundació.

Curiosament, una escultura de Pedro Flores, situada al passeig marítim de Cala Millor, d'una finestra immersa en el paisatge, fou el 2015 el començament d'aquesta gran idea i el naixement de la Fundación Ventanas del Mundo. Una fundació que té com a objectiu oferir l'oportunitat de viatjar a gent amb pocs recursos, especialment nins i nines perquè puguin tenir les sensacions i experiències que s'aconsegueixen en viatjar i ser de vacances.

Sota aquest pretext, el seu fundador, Wences Rodríguez, va crear una xarxa de finestres del món, formada per tots aquells llocs que volen participar d'aquest projecte solidari oferint les seves destinacions perquè aquestes persones les puguin visitar.

Ara, després de la signatura d'aquesta col·laboració per part de la presidenta del Consorci, Margalida Vives, dins el marc de la fira turística que se celebra aquests dies, Cala Millor ja forma part d'aquestes destinacions solidàries, fet que assegura que nins i nines sense recursos puguin visitar el municipi amb una part de les despeses cobertes gràcies a la fundació, que fa les seves recaptacions a través d'actes i accions benèfiques.

"És una col·laboració molt agraïda i que volíem fer com a municipi, sobretot perquè la idea ha partit d'una obra que està al nostre terme i també perquè creim amb els valors i la idea de la fundació: tothom té dret a viatjar, a conèixer món i a obrir la seva perspectiva de vida", ha conclòs Margalida Vives, presidenta del Consorci.


Data de publicació: 24/01/2020

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies