L'Ajuntament de Son Servera ja permet obtenir certificats d'empadronament i de viatges en línia

L'Ajuntament de Son Servera ja permet obtenir certificats d'empadronament i de viatges en línia
En un nou apartat de la web municipal, els usuaris podran obtenir els documents de manera ràpida i senzilla des de qualsevol lloc amb el certificat digital

Per tal de facilitar l'obtenció del certificat d'empadronament i del certificat de viatges l'Ajuntament de Son Servera des de l'àrea de modernització ha posat en marxa un nou servei en línia que permetrà l'obtenció d'aquests certificats a través de la xarxa i sense necessitat de desplaçar-se a l'Ajuntament.

Així, els usuaris que disposin de certificat digital podran obtenir els certificats a través de qualsevol terminal, de manera immediata i des del seu domicili complint amb l'objectiu de facilitar tant com sigui possible la realització de tràmits a la ciutadania.

A la part superior de la web municipal s'hi ha col·locat un enllaç directe amb el nom de Certificats - Padró. Clicant allà i seleccionant el tipus de certificat que es necessita, s'obté el certificat al moment.

D'aquesta manera els tràmits més demandants són també més accessibles i es continua així amb els avanços de l'administració electrònica amb els quals l'Ajuntament està treballant en els darrers anys.

Ambdós certificats són totalment gratuïts i es poden obtenir en línia des d'aquest mateix dimarts 30 de juny.


Data de publicació: 30/06/2020

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es