Presentació de la novel·la "Na Mati, tantes il·lusions com pors elegides"

Na Mati, tantes il·lusions com pors elegides

Presentació de la primera novel·la curta de Marga Serrano Servera, Na Mati, tantes il·lusions com pors elegides. A càrrec de l'autora i de Jaume Servera.

Una novel·la amena que és una clara reivindicació de les converses cara a cara, de les relacions personals, de la innocència dels més petits i dels jocs al carrer. Sense virtualitat digital ni superficialitat, na Mati, una nina de deu anys, ens dona a conèixer les seves il·lusions personals i les seves pors, algunes elegides.

Marga Serrano ens regala un deliciós passeig per les vivències de la infància!

Durada:  dijous, 9 de de juliol de 2020
Horari: de 20:30 a 22:00.

Adreça:  C/ del Tren, 3

Lloc:  Davant del Teatre La Unió

Altres dades d'interés

 

Recomanacions de seguretat

  1. En tot moment heu d'estar asseguts a les cadires i mantenir la distància d'1,5 m entre unes i altres, excepte si sou membres del mateix nucli familiar. No podeu estar drets.
  2. En les activitats de carrer és obligatori l'ús de mascaretes sempre que no pugueu garantir la distància de seguretat interpersonal; en tot cas, és recomanable portar-la sempre posada. En canvi, en les activitats interiors és obligatori sempre, excepte en casos que per motius de salut degudament justificats no sigui possible.
  3. Una vegada asseguts a una cadira no l'intercanvieu o n'agafeu d'altres. En acabar d'utilitzar-les, per favor deixau-les acaramullades a l'espai habilitat i degudament senyalitzat.
  4. Si portau botelles d'aigua o alguna bossa de menjar vos demanam per favor que les vos emporteu a ca vostra i les recicleu convenientment; no les llenceu o deixeu al carrer a fi d'evitar focus d'infecció.

La seguretat depèn de tots, gràcies!

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es