L'Ajuntament de Son Servera sumarà 30.000 euros més de les arques municipals a les quantitats aportades per la CAIB i pel Consell per a ajudes a autònoms per la crisi de la Covid-19

L'Ajuntament de Son Servera sumarà 30.000 euros més de les arques municipals a les quantitats aportades per la CAIB i pel Consell per a ajudes a autònoms per la crisi de la Covid-19
Aquesta quantitat pertany a la partida pressupostària de Festes, que aquest any es destinarà a ajudes per a la ciutadania.

Després que la CAIB aportàs gairebé 70.000 euros i el Consell, 30.000 euros més per tal de poder donar ajudes als autònoms del municipi que han vist afectats els seus negocis amb la crisi de la Covid-19, l'Ajuntament de Son Servera ha volgut sumar a aquests 100.000 euros, 30.000 euros més de les arques municipals.

Una suma que té l'objectiu que aquesta ajuda pugui arribar a com més afectats millor i que s'ha pogut fer gràcies al traspàs de la partida pressupostària de Festes d'enguany, que es vol destinar majoritàriament a ajudes socials després que s'hagin hagut de reduir o, en alguns casos, cancel·lar per la crisi sanitària.

Els criteris a l'hora de repartir els ajuts entre els autònoms es guiaran pel nombre d'empleats al seu càrrec: així, un autònom rebrà fins a 2.000 euros; si tenen un o dos treballadors, 2.500 euros; i en el cas de més de 2, l'ajuda ascendirà als 3.000 euros.
Cal remarcar que aquestes ajudes s'han de sol·licitar i per tal de facilitar-ho des del Consell han enviat un assessor que setmanalment és al nostre municipi per ajudar a formalitzar aquesta sol·licitud.

Per rebre'n més informació heu de demanar cita prèvia al 610 582 939. En aquests moments us reben al Poliesportiu Es Pinaró.

Després que el ple ordinari del mes de juliol hagi aprovat aquest acord, la setmana que ve se signarà el Conveni amb la CAIB i el Consell.

«Des de la regidoria de comerç hem fet i feim tot i quant està en les nostres mans per tal que les nostres petites i mitjanes empreses i autònoms tinguin al seu abast tota l'ajuda possible. Lluitam per no veure comerços buits» ha afegit Ramon Reus, regidor de l'àrea.


Data de publicació: 17/07/2020

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es