Prohibides les reunions i trobades socials de més de 10 persones tant en espais públics com privats

Prohibides les reunions i trobades socials de més de 10 persones tant en espais públics com privats
Fumar al carrer, no usar mascareta o el tancament de platges i parcs són algunes de les altres mesures aprovades per frenar els rebrots.

Des de l'Ajuntament volem recordar a tothom que des del passat divendres 28 d'agost, amb l'entrada en vigor de les noves restriccions a totes les Illes, les reunions socials no poden aplegar més de 10 persones. Una mesura que des de divendres és d'obligat compliment i no sols una recomanació, per la qual cosa pot suposar sancions importants.

Aquesta limitació inclou reunions tant en espais públics com privats, per la qual cosa estan totalment prohibides qualsevol classe de festes o trobades en què es reuneixin més de 10 persones, sigui en casa particular, en espai públic o al carrer.

De fet, des de l'Ajuntament de Son Servera ja s'han obert els primers expedients per incompliment.

El nombre més gran de contagis es produeix en aquestes reunions on se solen relaxar les mesures de protecció. És per això que, una vegada més, des de l'Ajuntament instam a complir les mesures habilitades per frenar la pandèmia a tots els sectors de població, posant l'accent principalment en els joves.

La comercialització de reunions, festes o qualsevol altre tipus d'acte o esdeveniment de caràcter públic o privat, sigui en espais públics o privats, així com l'incompliment dels límits de capacitat o de nombre màxim de persones permeses en establiments o activitats, poden ser considerades infraccions greus que poden suposar multes de 3.000 a 60.000 euros.

Aquest nou paquet de mesures, entre les quals també s'inclou la prohibició de fumar al carrer o el tancament de parcs i platges des de les 21 h fins a les 7 del dematí, pretenen ser un reforç de les mesures que estaven ja en vigor per tal de prevenir la propagació de la Covid-19, que en les últimes setmanes ha incrementat la seva incidència.


Data de publicació: 31/08/2020

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es