Suspensió preventiva de algunes activitats

Suspensió preventiva de algunes activitats

Des de l'Ajuntament us informam que davant l'increment de casos positius de Covid-19 detectats en les darreres setmanes a les Balears i per tal de prevenir i evitar la propagació i transmissió de la malaltia, l'Ajuntament de Son Servera ha decidit suspendre de forma cautelar:

  • El mercat municipal de Cala Millor dels dilluns. Ja que tampoc no hi ha la mateixa afluència de gent ni d'establiments hotelers oberts, és més recomanable evitar possibles aglomeracions.
  • Les activitats del Teatre La Unió programades per al mes de setembre que queden ajornades per a quan la situació ho permeti.
  • Les activitats extraescolars esportives municipals: és molt important reduir tant com es pugui el contacte amb altres persones.
  • Les activitats programades per l'Escola Municipal de Dansa.
  • Les activitats per a Gent Gran.

Unes mesures que se sumen a les ja adoptades pel consistori la setmana passada i que inclouen el tancament dels parcs esportius municipals i camps de futbet del municipi, ja que no està permès l'esport de contacte, o la reducció al 50 % de l'aforament tant en interior com en exterior de bars i restaurants, i a les mesures a escala autonòmica com són la prohibició de reunions de més de 10 persones, fumar a la via pública o el tancament de platges i parcs urbans de les 21 h a les 7 h.

Amb tot, davant d'una situació incerta i canviant, l'Ajuntament seguirà prenent les mesures que cregui convenients per tal prevenir i frenar els contagis. Una tasca, però, que resulta inútil sense la col·laboració i solidaritat de cada un de nosaltres de manera individual, als quals us demanam que seguiu amb tot moment les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Volem remarcar també, una vegada més, l'obligatorietat de totes aquestes mesures i informar que la Policia Local vetlarà pel compliment de manera constant i interposarà les sancions pertinents en cas que sigui necessari.


Data de publicació: 03/09/2020

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es