Gairebé tots els establiments hostalers del municipi reciclen els envasos de vidre correctament

Gairebé tots els establiments hostalers del municipi reciclen els envasos de vidre correctament

Així es desprèn dels resultats de la campanya HORECA, que l'Ajuntament de Son Servera, amb la col·laboració d'Ecovidrio, han duit a terme durant aquest estiu.


Els mesos de juliol i agost l'Ajuntament de Son Servera, amb la col·laboració d'Ecovidrio, ha realitzat una campanya de sensibilització i promoció entre els establiments hostalers de la localitat per tal d' impulsar el reciclatge d'envasos de vidre entre el sector.

Els resultats de la campanya han verificat la bona feina del sector en aquest àmbit i és que el 99 % dels establiments enquestats fan un bon reciclatge d'aquesta fracció.

Aquesta campanya, dividida en tres fases, ha consistit en la primera fase en una visita als establiments del municipi: dels 123 visitats se n'han pogut enquestar 95, ja que la resta han estat tancats durant aquesta temporada arran de la Covid-19. Així, d'aquests 95, s'ha pogut verificar que 90 establiments reciclaven de manera habitual i correcta, mentre que els cinc restants se'ls han facilitat poals i tota la informació necessària per a la correcta gestió d'aquest residu. A més, s'ha pogut comprovar en una segona fase que quatre d'aquests cinc han acabat la temporada reciclant correctament el vidre. Només un establiment segueix sense reciclar.

El sector HORECA assumeix gairebé prop del 50 % dels envasos de vidre d'un sol ús que es produeixen, d'aquí la importància de campanyes com aquesta per potenciar un bon reciclatge.


Data de publicació: 08/09/2020

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es