L'Ajuntament i els principals representants de la comunitat educativa del municipi es reuneixen per garantir una tornada segura a les aules

Fotos Cala Millor 7. L'Ajuntament i els principals representants de la comunitat educativa del municipi es reuneixen per garantir una tornada segura a les aules.
S'han explicat els plans de contingència de cada centre.

Aquest dilluns, 7 de setembre, s'ha duit a terme una reunió amb representants de les escoles del municipi -CEI Sant Francesc d'Assís, CEIP Jaume Fornaris i Taltavull, CEIP Na Penyal, IES Puig de sa Font i un representat de pares i mares del Consell Escolar de Na Penyal i de l'IES- i representants de l'Ajuntament i tècnics dels Serveis Educatius Municipals.

En aquesta reunió els centres han pogut explicar els plans de contingència que han dissenyat durant aquest estiu per garantir tant com sigui possible la seguretat a les aules, on destaca la creació d'una aula covid per aïllar possibles casos o la manera com s'han adequat els espais per complir amb les normatives i protegir els infants.

Per altra banda, la batlessa, Natalia Troya, ha insistit que el consistori està a disposició dels centres com fins ara i ha explicat les tasques que ja s'han duit a terme, com ara les desinfeccions de les aules, l'elaboració de noves rutes o l'habilitació de nous espais per garantir les separacions entre alumnes.

La regidora d'Educació, Dori Moreno, per la seva part, ha agraït la feina feta i s'ha posat a disposició dels centres.

Trobar punts en comú i fer una reflexió conjunta han estat els objectius d'aquest encontre en el qual la prioritat ha estat la seguretat de la Comunitat Educativa, els infants i les famílies davant un escenari complicat i incert.

Des de l'Ajuntament i de part de tota la comunitat educativa es demana responsabilitat i que totes les famílies seguiu les recomanacions i instruccions dels centres per tal de poder garantir la seguretat de tothom i tenir un bon inici de curs.


Data de publicació: 09/09/2020

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es