Augment de freqüències, més línies i facilitats de pagament amb el nou servei de bus

Aumento de frecuencias, más líneas y facilidades de pago con el nuevo servicio de bus
Aquest nou sistema entra en funcionament a partir de l'1 de gener

L'1 de gener es posa en marxa la nova xarxa TIB. Un canvi de model que significa una millora del servei de bus, amb nous vehicles i noves connexions, i un sistema de tarifes més flexible i beneficiós. 

Així, en la nostra zona, aquests canvis de línies i horaris afectessin les línies 432 i 412.Els trajectes de l'actual línia 432, Son Servera - Manacor, es podran realitzar amb la 411N, mentre que el trajecte de la 412, Costa dels Pins - Palma, es podran realitzar a través de diferents línies: Cala Millor sud - Manacor - Vilafranca - Montuïri - Palma: 401N, Cala Bona - Palma: 411N i 401N amb transbord a Manacor, Manacor - Palma: 401N o 501N.

Més freqüències i línies que contribueixin a agilitar i millorar el transport públic a les nostres illes i que pots consultar al detall aquí

D'altra banda, una altra de les principals novetats per als viatgers serà el canvi en el sistema tarifari. La més important per als residents és que la Targeta Intermodal es converteix en targeta moneder. 

Carregant saldo, es pot viatjar per tot Mallorca sense dependre del nombre de salts que necessiti per a realitzar el trajecte ni de la caducitat, ja que el saldo no caduca mai.Les tarifes del nou sistema moneder es calculen en funció del nombre de salts del trajecte i també del perfil social de l'usuari (jove, pensionista, membre de família nombrosa, etc.). 

A aquests descomptes s'afegeix un sistema de punts que beneficia als usuaris més fidels fent que com més viatges faci més descomptes tingui. La targeta s'haurà de validar en pujar i baixar del bus. Així, s'estalvia temps de càrrega dels viatgers i, per tant, temps de trajecte.


Data de publicació: 27/12/2020

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es