Sol·licita el teu certificat d'empadronament o de viatge amb un sol click

Sol·licita el teu certificat d'empadronament o de viatge amb un sol click
Ja està disponible aquest servei a la Seu Electrònica a través del sistema Cl@ve. També es poden treure els certificats dels menors empadronats al mateix domicili.

El catàleg de tràmits de la Seu Electrònica de l'Ajuntament segueix ampliant el ventall d'opcions per tal de facilitar els tràmits a la ciutadania.

En aquest sentit, tothom que vulgui ja pot descarregar el seu certificat d'empadronament i de viatges a través de la Seu Electrònica, fins i tot sense Certificat Digital. Un tràmit que ja estava incorporat en aquesta Seu però que només podien treure aquelles persones que disposaven d'un Certificat Digital de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre o de DNI electrònic.

Amb aquesta incorporació, ara també ho poden fer a través del sistema Cl@ve, un altre sistema  d'Identificació, Autenticació i Signatura Electrònica que permet la possibilitat de signar electrònicament a qualsevol persona i des de qualsevol lloc amb simplement una clau, que pot ser exclusiva per a una acció concreta. 

Si voleu més informació sobre aquest sistema i baixar-vos la vostra clau, entrau aquí: https://clave.gob.es/clave_Home/ca/clave.html.

A més d'això, una altra novetat important respecte d'aquesta emissió és que permetrà a la persona sol·licitant treure aquests certificats per als menors d'edat que estiguin empadronats al mateix domicili. En el mateix accés al tràmit es visualitzen els menors empadronats per poder fer la sol·licitud.


Data de publicació: 08/01/2021

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es