Teatre: Una flor no fa estiu

Teatre: Una flor no fa estiu

Companyia La Reforma

Una versió lliure de La flor romanial!. Interpretada per Salvador Miralles i Sebastià Adrover. Premi a la millor interpretació ATAPIB 2020. Una comèdia per a joves i adults que és un regal per a la vista i l'oïda; una de les millors obres de la temporada!

Sebastià Adrover i Salvador Miralles són capaços de representar més de 40 personatges diferents a sobre l'escenari, tots ells inspirats en la rondalla de mossèn Alcover. Una flor que té poders curatius però que no és fàcil trobar-la, un treball d'artesania teatral! L'obra agafa com a eix central la rondalla La flor romanial, el viatge que fa en Bernadet a la recerca d'aquesta flor que tot ho cura. Durant aquest viatge, en Bernadet anirà coincidint amb molts altres personatges de la rondallística de mossèn Alcover que l'ajudaran, o no, a aconseguir la seva troballa. Aquesta versió lliure, quelcom desconstruïda, és un viatge d'autoconeixement en què els dos actors, amb només dos tamborets i una tarima circular, ens mostraran amb un ritme trepidant més de 45 personatges, tot combinant el clown, l'acrobàcia, la comèdia i el drama.

L'espectacle pretén donar valor al llenguatge que trobam a les rondalles. Al llarg de l'obra aniran apareixent tot un seguit de paraules i expressions que han caigut en desús, però que són fàcilment comprensibles i que donen molta vida al nostre vocabulari.

Durada:  diumenge, 11 d'd?abril de 2021
Horari: de 19:00 a 21:00.

Preu:  10 €

Adreça:  Cr des Tren, 3

Lloc:  Teatre La Unió

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es