Exitosa cloenda dels cursos d'adults dels Serveis Educatius Municipals

Exitosa cloenda dels cursos d'adults dels Serveis Educatius Municipals
Enguany s'han impartit 49 cursos diferents en els quals han participat 669 alumnes.

Els cursos i tallers per a adults organitzats pels serveis Educatius Municipals ja han donat per acabat aquest curs. Així, aquest dimarts, 10 de maig, es va celebrar una cloenda on s'han exposat les millors obres fetes pels alumnes de l'Escola d'Adults aquest any i on hi va assistir un gran número de públic.
A l'acte també es va oferir un petit refresc a càrrec dels alumnes del Programa de Qualificació Inicial d'Auxiliar de Serveis de Restauració (PQI).

Durant aquest curs escolar la formació oferida ha estat molt diversa: recursos per a l'ocupació, oci i temps lliure, tecnologia, idiomes, salut o hostaleria, PQI, ESPA,... i fins a un total de 49 cursos en els quals han participat 669 alumnes.

Unes xifres que demostren la bona acollida d'aquests cursos que pretén ser una base de formació, entreteniment i desenvolupament de noves capacitats per a tots els participants i es van consolidant any rere any al municipi.

La regidora d'Educació, Dori Moreno, va aprofitar aquesta cloenda per «felicitar a tot el conjunt de persones que fan possible que l'Escola d'Adults de Son Servera se superen any a any oferint un servei públic de qualitat.»

La batlessa, Natalia Troya, també va voler assistir a aquesta cloenda i felicitar a usuaris i professors per aquesta exposició.


Data de publicació: 12/05/2022

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies