Mostra Municipal de Teatre Escolar de Son Servera 2022

Mostra municipal de Teatre Escolar 2022
Comença la Mostra Municipal de Teatre Escolar! Els infants i joves de Son Servera entren en escena. Tornen als escenaris!

Entre el dimecres 18 de maig i el divendres 3 de juny més de 80 infants i joves de Son Servera, d'entre 3 i 14 anys, pujaran a l'escenari del Teatre Municipal La Unió per participar de la Mostra Municipal de Teatre Escolar de Son Servera 2022.

Des d'octubre fins al mes de maig, tots aquests alumnes han assistit setmanalment als tallers de teatre municipal impartits pel director i dramaturg Arnau Serra, i ara és el moment d'escenificar les obres que han preparat durant l'any. Un ampli sector d'edats que demostra la dinamització de l'activitat que atreu de cada any més infants i joves.

La funció bàsica dels tallers és la d'inculcar entre l'alumnat el gust pel teatre i que se sentin atrets per aquesta modalitat artística, no sols com a actors o actrius, sinó també per fomentar nous públics del Teatre Municipal La Unió.

Durant la Mostra es representen fins a tres funcions de cada grup: dues en sessió matinal adreçades a les escoles i també una altra en horari obert adreçada al públic general.

L'activitat de teatre escolar municipal es va posar en marxa l'any 2001 amb una trentena d'alumnes i enguany ja en són més de 85, cosa que demostra la projecció progressiva de la mostra, a banda també de l'escola de teatre d'adults i de gent gran.

Així que ja ho sabeu, tots al teatre durant les properes setmanes per veure els nostres petits i joves actors serverins!


Data de publicació: 16/05/2022

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies