L'Ajuntament de Son Servera presenta les festes patronals 'Sant Joan 2016'

NEWS_Presentació festes Sant Joan 2016

El programa arrenca aquest cap de semana amb la Fira Nocturna i Fira Ramadera.

De l'11 al 25 de juny, el municipi comptarà amb nombroses activitats dirigides a grans i petits.

Entre les novetats d'enguany: trobada telescòpica, festa de l'espuma i una exposició sobre la mítica saga 'Star Wars'.


L'Ajuntament de Son Servera, mitjançant la regidoria de Fires i Festes, ha presentat el programa de les festes patronals 'Sant Joan 2016' que arrenca aquest cap de semana amb la Fira Nocturna i la Fira Ramadera.

El programa, confeccionat amb la col·laboració de nombroses entitats cíviques, socials i culturals del municipi, a més d‟un bon grapat de voluntaris, comença dissabte dia 11 de juny amb la inauguració d'una exposició sobre la mítica saga cinematogràfica 'Star Wars' a l‟Església Nova i finalitza el proper 25 de juny amb una vetlada popular de ball de bot a la plaça de Sant Joan.

Segons ha explicat el regidor de Fires i Festes, Francesc Riera, les festes de Sant Joan "són les més importants i participatives al calendari firal serverí, ja que són les festes en honor al nostre patró, Sant Joan, i per això estan molt arrelades. Els ciutadans les senten seves".

Durant més de 15 dies el poble es vesteix de festa amb nombroses activitats programades: "hem intentat donar sortida a tots els gustos i preferències i programar actes per a infants, adults i gent gran", ha dit el regidor, que ha especificat que les festes compten amb tota casta de possibilitats d'oci, art, cultura, música, teatre, ball, folklore, combat de glosat, el XXV concurs de cant de galls, gastronomia, esport en totes les disciplines, verbenes, exposicions, sopar a la fresca, l'esperat 'Revival' i, fins i tot, mostra i tast de vins: "de tot i molt i per a tots els públics; per gaudir en família, en parella, amb amics¿"

Entre les novetats d'enguany destaca l'exposició de Vicente Tarrés sobre 'Star Wars', que farà les delícies dels amants de la saga, ja que compta amb la col·lecció més gran de Mallorca de figures dels protagonistes a mida real.

També destaca una trobada telescòpica el dijous 16 de juny a càrrec del Club Newton, que guiarà tots els participants en un viatge per l'espai exterior. També, com a novetat d'enguany, hi ha la festa de l‟espuma de dimecres 22 de juny a les 22 hores a la Plaça des Mercat.

El pregó de festes de divendres 17 de juny serà a càrrec dels xeremiers des Puig de sa Font, com "un reconeixement a la tasca desenvolupada per aquest grup musical que durant més de 10 anys han contribuït a mantenir viva la música popular i tradicional a les festes del municipi", ha comentat Francesc Riera.

Fira Nocturna i Fira Ramadera

El tret de sortida de les festes de Sant Joan 2016 de Son Servera serà aquest cap de semana amb la celebració dissabte de la Fira Nocturna, que a partir de les 20 hores omplirà els carrers del poble de música, swing, tapeo i paradetes i, en acabar de passejar i sopar, l'actuació en concert, totalment gratuït, de Lax 'n' Busto, Ca de Bou i Roig! a la Plaça des Mercat.

Diumenge, la XXI Fira Agrícola, Ramadera i Artesanal, la fira més tradicional i popular de Mallorca que de ben dematí, a partir de les 9, ja començarà amb activitats i mostres diverses.

De fet, l'Avinguda Constitució acollirà la mostra d'animals autòctons i activitats de la pagesia, com ara embotellar tomàtigues a l'antiga, entre d'altres feines típiques del món rural mallorquí.

Però, a més, hi haurà mostra de bonsais, exposició de motos i cotxes antics, jocs infantils populars, firó empresarial i de productes artesans, paradetes, i moltes coses més.

El regidor de Fires i Festes, Francesc Riera, ha volgut "convidar a tothom, serverins i forans, a participar de la festa, a fer poble tots plegats perquè facem de Sant Joan 2016 una experiència única i tenguem un bon record per als anys venidors. Per això, riurem, ballarem i brindarem i, de ben cert, que l‟any que ve repetirem".

Visca Sant Joan! Visca Son Servera!


Data de publicació: 07/06/2016

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies