L'Ajuntament presenta la XVII Fira de Son Servera i Festes de Sant Joan 2012

NEWS_Lema festes

Les Festes Patronals de Sant Joan ja són aquí amb un programa farcit d'actes per a totes les edats i inquietuds socioculturals, musicals, d'oci...

El programa s'enceta amb la tradicional fira artesanal i d'empreses de la vila, que enguany ja acompleix la dessetena edició, cosa que demostra ja l'assentament de la nostra fira en el calendari primaveral i que sempre és el punt de partida d'una setmana en què Son Servera s'engalana de festa. Previ al diumenge de fira, i arran de l'èxit de les darreres edicions, es manté també el firó nocturn, on no sols exposen ja les primeres paradetes, sinó també tots els estands de tapeo amenitzats per la música de carrer.

I el programa de festes, que ja podeu consultar tant a la pàgina web institucional com en els fullets de mà que ja s'han repartit pel municipi, s'estén des del divendres 15, amb el popular pregó ¿enguany a càrrec de na Francisca Mas, directora de la Coral- i sopar a la fresca, fins al diumenge 24 de juny, dia de Sant Joan, amb la revetla de ball de bot i el final de festa en honor al patró de la vila.

I entremig: concerts de música de tots els estils, activitats infantils i esportives, activitats juvenils, el tradicional concurs de cant de galls ¿l'acte més característic de les festes-, exposicions, conferències...

Tota una programació que la Regidoria de Festes, juntament amb la Comissió de Festes, han preparat amb molta d'il·lusió i ganes tot esperant que tots hi participem i les visquem amb alegria, tal com resa enguany el lema de festes: VIU SES FESTES, RIU SON SERVERA!

Finalment, cal afegir que seguint amb el pla d'ajustament pressupostari, el pressupost s'ha reduït considerablement respecte d'altres anys, però que en cap cas ha afectat la qualitat i la diversitat del programa, gràcies també a l'àmplia col·laboració d'entitats i persones altruistes amb ganes de fer poble que han col·laborat amb la Regidoria de Festes.


Data de publicació: 01/06/2012

 

 

Descàrrega d'arxius

Descargar archivo

Programa festes Sant Joan (1)
Tipus d'arxiu:PDF

 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies